Routebeschrijving Diabeter Centrum Amsterdam

Diabeter Centrum Amsterdam is uitstekend bereikbaar met de auto, openbaar vervoer of met de fiets.

Auto

Komend uit zowel noordelijke als zuidelijke richting op de Ring A10, neem je afslag 7. Einde afrit volg je bij de stoplichten S107/Henk Sneevlietweg. Bij de volgende stoplichten ga je rechtsaf naar de Johan Huizingalaan en meteen daarna op het eerste kruispunt bij de stoplichten linksaf naar de Louwesweg. Op het eerste kruispunt na de bus- en tramhalte sla je rechtsaf en vervolg je de Louwesweg. De entree van Diabeter Centrum Amsterdam vind je na 200 meter aan de rechterkant.

Kom je met de auto, dan kun je gebruik maken van de parkeergarage of het mindervalide parkeerterrein (P1 en P2). Let er wel op dat als je parkeert op het mindervalide parkeerterrein je de mindervalide kaart goed zichtbaar in de auto plaats. Kijk voor meer informatie hieronder bij ‘Parkeren’.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde tram- en bushaltes zijn de Louwesweg en de Johan Huizingalaan. Hier stoppen tram 2 en bussen 18, 62, 195, 247 en N88. Daarnaast liggen metrohaltes Heemstedestraat en Henk Sneevlietweg op circa 10 minuten lopen en is treinstation Amsterdam Lelylaan enkele straten verderop gelegen.

Fiets

Bij Diabeter Centrum Amsterdam zijn genoeg mogelijkheden om je fiets weg te zetten. Dit kan een eigen fiets zijn, maar ook een OV-fiets. Bij treinstation Amsterdam Lelylaan kun je een OV-fiets huren.

Parkeren

Als bezoeker van Diabeter Centrum Amsterdam kun je betaald parkeren in de parkeergarage of het mindervalide parkeerterrein (P1 en P2) op het terrein. Let er wel op dat als je parkeert op het mindervalide parkeerterrein je de mindervalide kaart goed zichtbaar in de auto plaats.

Het adres van de parkeergarage en het parkeerterrein is Louwesweg 12.

Locatie parkeergarage en parkeerterrein

Je vindt de parkeergarage en het parkeerterrein vanaf de ingang aan de Louwesweg na 500 meter aan de linkerkant en vanaf de ingang aan de Plesmanlaan na 200 meter aan de rechterkant. Dit staat ook aangegeven op de borden.

Kosten

Het parkeertarief is €2,40 per uur voor het eerste uur. Daarna €0,60 per kwartier. De eerste 15 minuten zijn gratis.

De tarieven gelden per 1 januari 2023 en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Plan uw route  Download routebeschrijving