Zorgverzekering

 

VERZEKERDE DIABETESZORG BIJ Diabeter Centrum Amsterdam

Diabeter Centrum Amsterdam biedt volledig vergoede medische zorg vanuit de basisverzekering, met contracten bij alle zorgverzekeraars. Een verwijzing van je huisarts of specialist is vereist. Diabeter Centrum Amsterdam is geen commerciële kliniek, maar heeft een ziekenhuisachtige structuur.

We hebben jaarlijks contracten met alle grote en kleine zorgverzekeraar. Kosten worden direct bij je verzekeraar ingediend, en je ontvangt geen thuisrekening.

Bij onderbreking van je zorgverzekering
Als je langdurig verblijft in het buitenland, adviseren wij contact op te nemen om financiële gevolgen te voorkomen. Overleg voor vertrek om de zorg tijdig te stoppen. Informeer bij je contactpersoon van Diabeter Centrum Amsterdam als deze situatie zich voordoet.

Landurige samenwerkingen
Lees alles over de samenwerkingen met zorgverzekaars die Diabeter Centrum Amsterdam heeft in 2024 op de website van Diabeter.  

Eigen risico
Het eigenrisico van €385,- geldt in 2024 via de basisverzekering.
Dit geldt niet voor kinderen onder de 18 jaar.

Informatie over zorgverzekaars en premies
In november bepalen zorgverzekeraars premies en polisinhoud; let op voor- en nadelen. Raadpleeg de NPCF-website en Diabetesvereniging Nederland voor informatie over zorgverzekeringen.

Niet of niet tijdig afzeggen van een afspraak
Wil je je afspraak afzeggen? Doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Als je dit niet doet, brengen wij per afspraak € 45,- in rekening