Doktersassistent

Doktersassistent

In het bezit, of bijna in het bezit, van diploma doktersassistent 16 - 32 uur Amsterdam
Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een doktersassistent (inclusief receptie werkzaamheden).Je bent in elk geval beschikbaar op de maandagen en vrijdagen.

Doktersassistent

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een doktersassistent (inclusief receptie werkzaamheden).Je bent in elk geval beschikbaar op de maandagen en vrijdagen.

Per 1 september jl. hebben wij de deuren van onze nieuwe locatie in Amsterdam Slotervaart geopend voor kinderen en volwassenen met (vooral) type 1-diabetes. Je komt te werken in een gedreven en ervaren diabetesteam waar samenwerking en kwaliteit van zorg op de voorgrond staat.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan team Diabeter Centrum Amsterdam versterken!

Wat is Diabeter Centrum Amsterdam?

Wij zijn een gespecialiseerd behandelcentrum voor kinderen en volwassenen met type 1 of erfelijke vormen van diabetes, ontstaan door een mooie samenwerking tussen het Amsterdam UMC en Diabeter.

Wij leveren zorg gericht op een leven zonder diabetescomplicaties voor al onze patiënten. Dit doen we door persoonlijke aandacht te combineren met kennis, de nieuwste behandelmethoden en wetenschappelijk onderzoek.

Zorg aan kinderen en volwassenen met type 1 of erfelijke vormen van diabetes verdient een gespecialiseerd behandelcentrum met een volledige focus op deze impactvolle ziekte.

Ons team is multidisciplinair en bestaat uit artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten, diëtisten en psychologen.

Ben jij wie we zoeken?

Geen dag is hetzelfde bij Diabeter Centrum Amsterdam. Door de combinatie van administratieve taken en patiëntzorg gerelateerde taken die je vervult, is het van belang dat je een echte duizendpoot bent, snel kan schakelen en van aanpakken weet.

Je houdt het hoofd koel onder druk en bent digitaal zeer vaardig. Nieuwe computersystemen maak jij je gemakkelijk eigen en je draait jouw hand niet om voor het werken in meerdere systemen tegelijk.

Patiëntgerichte zorg heb jij hoog in het vaandel staan en je bent representatief en communicatief vaardig, zowel in persoon als telefonisch en via mail. Je vindt het leuk om in teamverband te werken en haalt energie uit zowel het werken met kinderen van alle leeftijden als met volwassenen. 

Meer over de functie

Een warm welkom in een omgeving die niet als een ziekenhuis aanvoelt. Dat is wat we onze verschillende doelgroepen willen bieden, waaronder kinderen, hun ouders en volwassenen.

Als belangrijke spil binnen ons team beheer je de spreekuren, handel je telefoon- en e-mailverkeer af en voer je zelfstandig handelingen uit tijdens de jaarcontroles zoals: venapuncties, ECG, fundus foto’s en tijdens het spreekuur het meten en wegen van de patiënten.

Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste diabetestechnologieën en draagt hier graag een steentje aan bij.

Je carrière tot nu toe

Je bent in het bezit, of bijna in het bezit, van een diploma doktersassistent. Ben je nu bezig met de laatste loodjes van je opleiding en wil je graag ervaring in het werkveld op doen?

Ook dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae.

Wij bieden

De salariëring en aanstelling is conform de Cao Ziekenhuizen, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een doktersassistent wordt ingeschaald in FWG 40.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Een rooster waarbij je werkzaam bent op vaste dagen. Je bent in elk geval de maandagen en vrijdagen beschikbaar. Bij 24 uur vindt de derde dag in overleg plaats;
  • Een fijne werkplek in een gloednieuw ingericht pand;
  • Een prettige werksfeer in een kleinschalig team waar alle collega’s vanuit hun eigen expertise samenwerken aan de zorg van onze patiënten;
  • Een ruim intern scholingsaanbod;
  • Twee keer per jaar Diabeterdag voor alle medewerkers;
  • Reiskostenvergoeding, bijvoorbeeld in de vorm van een NS-business kaart;
  • Mogelijkheden tot het ruilen van arbeidsvoorwaarden in het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (zoals het aankopen van verlof en een fietsregeling).

Informatie en solliciteren

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Corry Kales (Locatiemanager) en voor vragen over de sollicitatieprocedure met onze afdeling HRM via 088 280 72 77.

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Je CV en motivatie kun je mailen naar hrm@diabeter.nl Sollicitaties die niet zijn voorzien van een motivatie nemen we niet in behandeling. Je mag ook altijd je motivatie toelichten in een videoboodschap.

Na een geslaagd eerste gesprek, behoort een dagdeel meelopen tot de procedure en een tweede gesprek. Bij een positieve uitkomst ontvang je een aanbod van de arbeidsvoorwaarden en na akkoord kan er getekend worden.

Als doktersassistent werk je met patiënten en vertrouwelijke gegevens. Om deze reden vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.